Alkotó szellem: nemzeti kötelesség!

Magyar Nemzeti Feltámadás

Magyar Nemzeti Feltámadás

Puzér Róbert titkos naplója

2013. december 02. - Nemzetstratégia

az alábbi naplórészlet kitalált történet, a valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlen műve lehet

Kedves Naplóm!


Ma eszméletlenül jó napom volt. Sikerült egy izmosat belerúgnom megint a Jobbikba, amit a szerető közönség visongva fogadott. Kevés embernek van olyan értő fülű holdudvara, mint nekem. Valahányszor írok egy bejegyzést a fácséra, azonnal elküldi az engem szidalmazót a kurva anyjába. Kész személyi kultusz kezd kialakulni köröttem, jó lesz erre odafigyelni. A kommunista szerény ember kell legyen, még akkor is, ha milliók fűzik imába a nevét. Lenin is ilyen volt, csak Sztálin alatt történt pár sajnálatos kilengés.


Ma találkoztam a nevemsenkis haverokkal.Igazi mozgalmi hangulat volt, négy munkás ha összehajol. Vuk lelkesen fejtegette az Internacionálé álláspontját a fasisztákkal való végső leszámolás célját illetően. Ez már a II. világháború utáni verzió volt természetesen. Az internacionálét semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy ha kell teljes hátraarccal az eddigi ideológiájának szöges ellentétét hirdesse. Lényeg hogy bőven volt sör meg vodka, a szocialista két legjobb barátja.

Szintén összefutottam az 5k! néhány tagjával. Sajnálatos, hogy fölbomlott az LMP-vel tervezett szövetség, mondtam is nekik, hogy ez így kurvára nem viszi előre a munkásmozgalmat. Megértően bólogattak, majd csavartak két dzsót, és elszívtuk a békepipát. Eszembe jutott, hogy ki kell próbálnom milyen, amikor a bongba' víz helyett ipari szesz van. Mindennek eljön egyszer az ideje.

Ma megint voltam a tévében. Egyszerűen imádok szerepelni. Ahogy a sok sötét állatjának előadom a középen állót, az maga a csoda. Óvatosnak kell lenni egyébként, már sokszor a torkomban volt hogy Lenin szakértő álláspontját előadjam az ügyben, de eddig még sikerült magam visszafogni.  Különben is, az ideológiai célt egy mozgalmi sosem felejti szem elől, ez pedig most az eutanázia ügyének tűzön-vízen át képviselete, nameg persze lefikázni pár celebet. Hihetetlen, mekkora népszerűségre lehet szert tenni, ha az ember nekiáll fikázni. Na de vissza a tárgyra: A sok fiatal hülyegyereknek nem lesz nehéz előadni, hogy egyszer csak ki kell húzni a lélegeztető-konnektort a falból...:D Ha ez sikerül, az abortusz teljes szabadsága mellett fogok érvelni jövőre.

A leginkább büszke arra vagyok, hogy az egyik legutóbbi jobbikfikába sikerült egy jó nagy buzizást is belecsempésznem. Fogadok, a haverok ezen röhögtek az egész országban. Így kell küzdeni a fasz jobbikosok ellen a középről. Néha persze meg kell ereszteni egy-két lagymatag MSZP-kritikát is, hogy hitelesnek tűnjek, de valójában nem élvezem. Döglődő oroszlánt minek piszkálni? A Szanyi például egy tök jó fej, szívesen eszmét cserélnék vele egy-két vodka közben.

Na ennyit mára. Nagyon elfoglalt napom volt, szét is vagyok zuhanva, de ez így van jól. Egyre csak az a bongos dolog jár a fejemben. A kannabisz egyébként nem is okoz rászokást.

Jogi tudnivalók: A naplórészlet kitalált, fikciós mű, amelynek célja egyes társadalmi jelenségekkel kapcsolatos ellenérzéseknek az irónia eszközével történő bemutatása. A közlemény ennek megfelelően semmilyen formában nem állítja, hogy a fikciós naplórészletben szereplő állítások és események valósak lennének.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetstrategia.blog.hu/api/trackback/id/tr985671849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxwell murder 2013.12.31. 15:38:38

én imádom Puzsért minden hibájával együtt és imádtam, hogy fikázta a Jobbikot, mert megérdemlik, pedig rájuk szavaztam. Puzsér amúgy valószínűleg vagy a Jobbikra szavazott, vagy az LMP-re. de pont ettől hiteles, hogy nem lehet eldönteni. egyszerűen gusztustalan az összes politikai oldalon, de főleg a nemzeti radikálison, hogy senkit és semmit nem lehet kritizálni, mert egész egyszerűen utána zsidó, kommunista, vagy libsi leszel. ugyanezt írtad te is ebben a postban:)

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2013.12.31. 18:42:52

@maxwell murder: "de pont ettől hiteles, hogy nem lehet eldönteni."

Pont ettől hiteltelen: hogy sunyi, miközben szarral etet maga körül mindenkit. Egyébként a 4k!-t még valahogy sosem hallottam tőle fikázni. Pedig ők is magyar politikai élet részei.

Egy példa: ha van 4 párt, legyen a nevük A,B,C,D, amelyből A-t, B-t, meg C-t teli szájjal fikázom, D-ről meg mélyen hallgatok.
Akkor vajon melyiket támogatom?

Puszér alapvetően kommunista, vagyis: szocialista.

Trockíj meg Kamenyev és Zinovjev is kritizálták Sztálint, de ettől még nem lettek "demokraták".

Csak mert valaki szidja a Lendvai banyát vagy Kovács Lacit, még nem lesz 'jobboldali'.

maxwell murder 2013.12.31. 23:44:41

@Nemzetstratégia: mert a 4k! nem parlamenti párt, ennyire egyszerű. de miért kéne bármelyiket is "támogatni"? mindig is utáltam ezt a "támogassunk egy pártot" mentalitást, meg hogy védjük őket orrba-szájba, foggal-körömmel. védjék meg saját magukat, megvannak rá a módszereik, egyáltalán nem kell őket félteni. lazán, a szavazatunkkal, vagy egy-egy demonstráció alkalmával lehet őket támogatni, de amúgy...én ennél, és szerintem ezt Puzsér is így gondolja magáról, az ember sokkal autonómabb, minthogy beálljon ezek mögé, mint valami katona. Neked se kéne védeni őket, nyugodtan írhatnál fikázó cikkeket rájuk nézve, mert olyantól pont sokkal hitelesebb a kritika, aki summa-summarum az "ő oldalukon áll" (ezt a kifejezést is utálom). A kommunistát egy hajszál választja el a náciktól, a szocialista meg lehet nemzeti szocialista is, de szerintem még az se. egyszerűen megvan a véleménye és mer belelépni olyanok szájába - sokszor polgárpukkasztó módon és provokatívan -, amihez mások nem. és ezt nem a szokásos balibsi aggódásban teszi, hanem teljesen más kontextusban és narratívában, számomra pont ettől hiteles. ugyanilyenek a kritikái filmekről, előadókról, bármiről. igen is kellenek az ilyen kritikusok, gondolkodók, értelmiségiek, közszereplők, civilek, akárkik, akik mernek "punkok" lenni egy ilyen társadalomban és van hozzá elég intellektuális kapacitásuk.

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2014.01.01. 01:59:56

@maxwell murder: puzsér azal hitegeti az olvasóit, hogy ő aztán nem támogat senkit. Pedig igenis támogat: a 4k-t.

Hogy az olvasói ezt nem látják, az egy dolog.

"szerintem ezt Puzsér is így gondolja magáról, az ember sokkal autonómabb, minthogy beálljon ezek mögé, mint valami katona."

Miért? olyan katonát még nem láttál, aki mindekit fikáz, kivéve a saját bandáját? Na ugye.

Puzsér ezt okosan csinálja, ennyi a trükkje, de mindig is elkötelezett balos volt és az is marad.

Mitől "eredeti"? hogy fikázza hajdúpétert meg a kiszeltündét? Más talán nem tudja hogy szarok?

"igen is kellenek az ilyen kritikusok, gondolkodók, értelmiségiek, közszereplők, civilek, akárkik, akik mernek "punkok" lenni"

puzsér mint értelmiségi? egy jól szövegelő utcai proli.

egy trükkje van, amivel a hülyéket lóvá teszi: Van _világnézete_, amit ki is tud fejteni.

Téged is elkapott a gépszíj látom, grupie-ja lettél ennek a baromnak.

maxwell murder 2014.01.02. 15:17:54

@Nemzetstratégia: nem hiszem, hogy támogatná őket, nem ez jön le.

de-de láttam és ő tényleg mindenkit fikáz, pont ezért jó. olyanokat meg nem kell fikázni, akiknek nincs hatalmuk és semmit nem hallani róluk, mert az nem releváns. nem kapott el a gépszíj, mondtam, hogy sok midnenben nem értek vele egyet, de ettől még bírom. neked is ugyan úgy foglalkoznod kéne a Jobbikkal, lehet őket nyugodtan kritizálni, attól függetlenül, hogy azt a politikai vonalat támogatod. pont ettől lesz jobb egy mozgalom, hogy vannak értelmiségek, akik irányítják, nem úgy, hogy tele van prolival, akik bólogatnak. mert jelenleg sajnos ez a helyzet, ezért tart ott ahol.

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2014.01.02. 23:45:48

@maxwell murder: "nem hiszem, hogy támogatná őket, nem ez jön le."

Neked nem jön le? Ez van.

"neked is ugyan úgy foglalkoznod kéne a Jobbikkal"

Hogy? ahogy puzsér foglalkozik a 4k!-val? (Sehogy?) Néha megereszt pár megjegyzést hogy miért nem ismerik őket többen, de lehet kifejezettebb módon is támogatójuk, az összes többit meg fikázza.

"pont ettől lesz jobb egy mozgalom, hogy vannak értelmiségek, akik irányítják, nem úgy, hogy tele van prolival, akik bólogatnak."

Ha puzsér alapítana egy pártot-mozgalmat, nyugodj meg egy idő után ott is csak "bólogatni" lehetne. Mert a párt attól párt hogy közös ügyet képvisel. Hova jutottak az elempések a "konstruktív vitáikkal"? Széthullottak mint a szar.

A puzsér is csak a balliberális haverjaival mer vitázni, jobbossal nem. Mégegyszer leírom: VITÁZNI. Ennyire nyitott és befogadó a "másik álláspont" felé.
süti beállítások módosítása